torstaina, maaliskuuta 10, 2005

Vieraita ja shoppailua

Kätevää kun on vieraita: aamulla veivät meidän Esikoisenkin mukanaan pulkkamäkeen ja niinpä minä sain laitella rauhassa vain Vauva seurani ruokaa koko poppoolle. Vauva vieläpä nukahti pian päiväunille, keittiössä touhuavaa äitiä oli niin tylsä katsella? :) Ruoan jälkeen suuntasimme joukolla kohtia Myllyä shoppailemaan, vahvistukseksi mukaan otimme parit alennuskupongit Lindexille ja KappAhlille.

Pääsin ensimmäisen kerran kokeilemaan miltä tuntuu shoppailla vaatteita poikavauvalle. Muutos oli hiukka vaikea, katse suuntautui automaattisesti kohti kaikkea ihanaa kivaa, mitä tytöille löytyy. Kauniit kirkkaat värit oikein kirkuvat puoleensa, hypistely on ihanaa. Mutta löytyipä pojallekin suloisia vaatteita, ostin jo Esikoiselle mielelläni Bamse-vaatteita ja ostinkin niitä ihanuuksia Vauvalle poikaväreissä. Hennes&Mauritzilta oli pakko ostaa ihana Nalle Puh -asu.

Kahden perheen voimin shoppailu toimi tosi hyvin: hylkäsimme miehen siskon kanssa isommat lapset miehille ja notkuimme itse vauvojen kanssa vaaterekkien välissä. Meillä oli totisesti helpompaa, ei tarvinnut kestää karkailuja eikä raivokohtauksia. Vauvoillamme ei ole kuin vähän yli kuukausi ikäeroa ja kumpainenkin ovat aika sopuisia tapauksia. Sinänsä tätä systeemiä voisi kyllä vähän kehittää eli miehet voisivat isompien paimentamisen ohessa kyllä käydä maksamassa shoppailut ja viedä muovikassit täynnä ostoksia mukanaan.

Mutta murheen murhe:

Niin kivaa kuin reissulla olikin, niin suureksi harmikseni sain kuulla, että Arnold's lopettaa ihanien cookiesien myynnin. :( Voi itku, missään muualla en ole saanut yhtä ihania meheviä cookieseja. Ilmeisesti tässä on ottaa itseään niskasta kiinni ja yrittää itse kehitellä edes jotain vastaavaa. Saapa nähdä lieneekö edes mahdollista, mutta yrittää kyllä aion! Toivottavasti yritelmät ovat sen verran kelpoja, että ne voisi edes syödä...

Ei kommentteja: