perjantaina, maaliskuuta 25, 2005

Kypsyttäviä asioita

Näin pääsiäisen kunniaksi voinkin listata muutaman asian, jotka raivostuttavat joka kerran:

Kypsähdys 1
Imurin suulakkeiden tipahtelu kesken imuroinnin on raivostuttavaa. Mokoma tuppaa löystymään imuroidessa niin, että välillä se tipahtaa ihan itsestään kun vain kurottautuu imuroimaan vähän kauampaa. Tai sitten pieni hipaisu irrottaa sen jonnekin kaukaisimpaan sohvan alusnurkaan. Kamalaa! Eikö muka voisi keksiä jotain kunnollista lukitsemissysteemiä, nythän suulake vain painetaan putken päähän ja vaikka kuinka vääntäisi raivon lisäämillä voimilla, niin silti on vain ajan kysymys, koska suulake taas kopsahtaa irti. Olenkin varma että imurien suunnittelijat ovat miehiä...

Kypsähdys 2
Saumurin langoittaminen on jobi, jota ei ihan vähän takia huvita tehdä. Omassa mallissani lankojen vetämiseen pitää olla sormet, joissa niveliä on vähintään tuplamäärä normaaliin. Homma hoidetaan tietenkin pinseteillä, jotka ovat aina sopivasti hukassa. Joten saumuroin yleensä hilpeästi luonnonvalkoisella, suurimpaan osaan se käy joten kuten.

Kypsähdys 3
Miehen joka keväinen autokuume tai vähintään vannehöpinät. Uudet alumiinivanteet on pakko saada, entiset on ihan kamalan rumat. Selevä. Samainen uros haluaa ehdottomasti upeat sumuvalot myös autoon, jonka arvon tankkaaminen tuplaa... Järki hoi?

Kypsähdys 4
Puhelinmyyjät, jotka jaksavat tinkata osamaksusta, kun sanon, että ei ole rahaa tilata mitään lehtiä. En vieläkään ymmärrä logiikkaa, jolla lehti X tulee halvemmaksi jos sen 100 euron tilaushinnan jakaa neljään 25 osamaksuerään? Olen varmaan tyhmä. No juu, olenhan minä toki, mutta ei kai puhelinmyyjät voi sitä tietää?

Kypsähdys 5
Huono muisti, joka iskee aina silloin kun alan blogaamaan. Mulla oli hirveän pitkä lista kypsähdyksiä, mutta eikös aivotoiminta nollaannu välittömästi, kun aion ruveta kirjaamaan niitä ylös?

Ei auta, ehkä on pakko vaan hymyillä ja siirtyä katsomaan perjantain tv-putkea. Vauva nukahti sopivasti juuri ennen laatuohjelmia Unelmien poikamiestä ja Mallikoulu 2005. Valitan sitten lisää joku toinen kerta...

Ei kommentteja: