torstaina, maaliskuuta 24, 2005

Pissamaakarit

Herättiin aamulla ihan normaalisti, kömmin pois parisängystä ja jätin Vauvan ja Esikoisen leikkimään siihen keskenään taskulampulla ja istahdin itse tähän koneelle. Tästä näkee parisänkyyn, joten lastenhoito sujuu näin kuin tanssi. ;)

Olisi pitänyt ilmeisesti vähän enemmän kiinnittää huomiota sängyn tapahtumiin, Esikoinen kömpi hetken päästä tähän ja pyysi auttamaan yöpaidan riisumisessa. Yöpaita vaan oli litimärkä. :O Voi ei, Esikoinen oli unohtanut että pitää mennä pissille jos pissittää. Menin tutkimaan vahingot, Esikoisen sänky lainehti pissaa. Huoks, eli sen verran oli kuitenkin ilmeisesti ollut aikaa, että omaan sänkyyn asti kerkisi. Ainoa mikä ei ollut märkä oli tyyny, hyvä niinkin. Nyt sitten kone pyörii jo ekaa pissakoneellista, patjan pesaisin myös. Onneksi patja on vanupatja ja helppo pestä. Kuivaminen onkin sitten vähän työläämpää, kun vettä saa pitkin päivää käydä painelemassa pois patjasta.

Vaihdoin sitten Vauvalle vaippaa ja kuivailin pienen miehen varpaita antaumuksella pyppypesun jälkeen. Iik, jostain tulee lämmin suihku mun päälleni, Vauva pissaa! Kiljaisin hämmästyksestä ja Vauva lopetti pissaamisen. Piti oikein maanitella, että Vauva pissaa loputkin. Poikavauvoilla on melkoiset ulottuvuuden, tosin ihan siinä vieressähän minä kyllä istuin. Letku letkeä on tosi kätevä, kerran Vauva onnistui jopa pissimään vaippaa vaihtavan isin housujen stragiseen kohtaan, näytti kuin isi itse olisi pissinyt pöksyihinsä.

Mitähän seuraavaksi, jään jännityksellä odottamaan...

Ei kommentteja: