maanantaina, maaliskuuta 14, 2005

Kangaskaupassa ja lapsellisia huvituksia

Vaikka Kangastukun hampputilauksesta ei ole vielä kuulunut pihaustakaan, tuli silti käytyä kangaskaupassa tekemässä lisähankintoja vaippaompelua varten. Mukaan tarttui pari metriä oikein mukavaa froteeta, joista olen kaavaillut ulkokuoria hamppuisille vaipoille. Froteeseen kun Näpsy tarttuu hienosti eikä erillisiä tarroja tarvita. :) Lisäksi ostin pari metriä fleece kuoria varten, kun kaikki asustekankaat olivat huimassa 50 % tarjouksessa. No joo, Mies maksoi, sain miehen kangaskauppaan sillä verukkeella, että pitää ostaa vessaan verhokangas. Tulihan se verhokangaskin ostettua, kun Mies piti siitä huolen.

Kangaskaupassa käynnin innoittamana ompelin pari kuivaliinaa eli saumuroin yhteen kerroksen fleeceä ja kerroksen flanellia. Nyt saksien alle ovat joutuneet vanha flanellipusero ja pyyhe, teen vaippaa kierrätysmateriaaleista. Saapa nähdä millainen tuosta tulee, ainakin minusta materiaalit vaikuttavat lupaavilta...

Lapsellisia huvituksia

Vauva on oppinut pörisemisen jalon taidon. Pörinä on niin ihanaa, että välillä pitää tissittelyn lomassakin pöristä hetki. Toinen suhteellisen uusi taito on kiljuminen, minusta tosin tuo korviin käypä uutuus ei ehkä ole ihan niin kiva taito... Muistan kun Esikoinen aikoinaan oppi kiljumaan ja harjoitteli uutta taitoa ahkeraan. Kokemattomana äitinä olin aluksi varma, että vauvalla on joku hätä, vaikka toinen vaan kiljui elämisen riemua.

Vauva ja Esikoinen leikkivät jo jotenkin yhteen. Esikoinen riehuu ja vääntelee naama, Vauva vuoroin kikattaa hurmioituneena ja vuoroin kirkuu pelosta. Fiksu Vauva, sentään hetkellisiä järken pilkahduksia on... Jokaisen järkevän ihmisen kannattaisi olla todella peloissaan Esikoisen tempauksien kohteeksi joutuessaan...

Esikoinen tykkää myös pöristää Vauvan mahaa - ja Vauva taas tykkää paitsi pöristämisestä myös tarttumisesta Esikoisen hiuksiin. Joten kierre on valmis, kikatusta, kiljumista ja parkua. Esikoinen kun ei millään tunnu oppivan, että ei todellakaan kannata erehtyä Vauvan suloisten pienten kätösten ulottuville.

Ei kommentteja: