perjantaina, huhtikuuta 08, 2005

Veijo

Yritin päivittää suosikkiblogieni listaa, mutta eikös Veijo ollut pahalla päällä ja homma takkusi uskomattomasti. Nyt taisi jäädä useampikin hyvä blogi listaamatta, kun eihän tuota Veijon kiukuttelua kukaan kestä. Ei se mitään, että Veijo on hidas, niinhän ne miehet hyvissä asioissa usein tuppaa olemaankin, mutta että Veijo ei lopulta edes tee loppuun sitä mitä hidastellen aloitti...

Mutta kuka on tämä Veijo? Eihän siitä ole kuin muutama viikko, kun Veijo tuli elämääni - ihan pyytämättä ja kutsumatta. En olisi niin välittänyt, johan näitä miehiä on muutenkin riittävästi. Varsinkin kun tuo Veijon luonnekin on niin ailahtelevainen ja ikävä. Eikä ulkonäössäkään taida olla hurraamista. Mutta näyttäköön vaikka George Clooneylta niin silti en kyllä välittäisi. Veijo ei ole edes uskollinen, tuntuu viettävän aikaa myös monien muidenkin seurassa. Ei sillä että nyt olisin erityisen mustasukkainen, mutta kyllä musta ihmissuhteen perusta kuitenkin on jonkun sorttinen luottamus ja uskollisuus. Veijo ei sitä kyllä ole esittänyt, tulee ja menee mielensä mukaan.

Se Veijon kunniaksi on kyllä mainittava, että melkoinen ahkera kaveri on - nukkuneeko koskaan? Veijo-vapaata kellonaikaa en ole vielä löytänyt, vaikka aluksi luulin, että Veijo eläisi ameriikan ajoissa, mutta ei, tuntuu tuo ahkeroivan muulloinkin. Hyviä tapoja Veijo on kyllä opettanut: Ota kopio varmaan paikkaan ennen kuin painat Publish-painiketta, AINA! Jos unohdat kerrankin, niin taatusti Veijo ilmestyy juuri silloin. Mikä lie seitsemäs aisti Veijolla? Varmaan vähän niin kuin tämmöisen dementikkoäidin vaistot: sitä kyllä yleensä tietää milloin olisi viimeistään syytä mennä korjaamaan lasten korjaamat vahingot... Mutta toisin kuin Veijon aistit, mulla ne toimii valitettavasti vasta piirun verran jälkijunassa. Opettaisikohan Veijo mullekin oikeaa ajoitusta, jos oikein kauniisti pyytäisin?

Veijo Veijo Veijo, nytkin tuo pulssini kiivaaseen tahtiin innostava miekkonen ahkeroi Indexin päivityksen parissa - jo yli kymmenen minuuttia on mennyt ja prosentit on tasan 0. Jos saisin Veijon persukset tähän eteeni, niin voisin antaa navakan potkun - ihan vaan ystävällisesti tietenkin.

3 kommenttia:

kiltti ihminen kirjoitti...

Voi Veijo, se on kyllä aikas arvaamaton heppuli. Mut sitä minä vaan että mehän ei oikeastaan olla irkkikamuja... ;) Eipä tuo tosin mikään maailman isoin asia ole, mutta kun taannoin tulin juuri omassani kirjoittaneeksi että en ole irkkiin koskaan sotkeutunut. :) (Ollaan siis tuttuja sieltä mistä arvelitkin, jos olen unohtanut aiemmin vastata.)

Kaleidoskooppi kirjoitti...

Juu ei, hupsista. :D Mutta arvaas mitä, se on tietenkin Veijon vika! Kyllähän minä, mutta kun se Veijo... ;)

kiltti ihminen kirjoitti...

No sitä mä epäilinkin että Veijolla on taas limaiset näppinsä pelissä. :)