perjantaina, huhtikuuta 08, 2005

Kotikarusellin Tsun kestoilusta ja ELFA

Kotikarusellin pitäjä astui keskiviikkona ulos kaapista loksautellen irkissä monituisia leukoja sijoiltaan. Aah, herkullista, hetken olin jo odotellut kaappeilun päättymistä.

Leuka toki loksahti itseltänikin kun neljä viikkoa sitten Tsu kertoi irkissä harkitsevansa kestoilua ja surffaavansa vaippasivuilla etsimässä tietoja. Kun Tsu lupautui kokeilemaan, jos väkään Vauvalle hahtuvahousut ja sisävaipan, niin minulle tuli KIIRE! Tosin ei niin kiire, ettenkö olisi kerinnyt juosta kertomaan Miehelle, että ARVAA MITÄ!!! ;) Pistin heti puikot heilumaan, Tsu ei enää voinut perua, kun hahtuvat olivat jo tulossa. Ikinä en ole neulonut hahtuvia niin nopeaan, ne olivat valmiina jo lauantai iltana. Nopeaan valmistuivat myös imuosat, pakko oli pitää kiirettä...

Irkissä oli herkulliset viikot tiedossa, juttelimme tiivisti Tsun kanssa kestoista. Hankalaa oli varoa ettei vaan lipsauta vahingossa, kerran pari olimme hilkulla paljastua, kun käyttämällemme kanavalle joinasi asiasta tietämätön.

Vaikka Tsu nyt ei (muka) olekaan hurahtanut ollenkaan kestoiluun (hahahaa, nauran itseni tärviölle), niin mukava ihastella kivoja kuoseja ja surffailla yhdessä kestovaippasivustoilla. Kestoilu on kuin onkin kivaa, varsinkin kun sitä harrastaa mukavan löysin rantein.

Ei niin hyvää ettei jotakin huonoakin: Tsu johtaa blogien latauskisassamme jo kohta miljoonilla... ;)

ELFA

Sain tänään lopultakin Elfan korisysteemin pyykkilajitteluun. Sitä tuli hehkutettua jo viikkoja sitten, mutta emme sitten ehtineetkään silloin hakemaan BauHausista tuota elämää helpottavaa kapistusta. Mutta tänään sen sain, Mies jo kokosikin häkkyrän pesukoneen viereen. Se on ihana, 5 reilua koria, joihin voin nyt lajitella pyykkiä jo valmiiksi värien mukaan. Jospa nyt pyykkivuorten madaltamiseen tulisi taas uutta intoa?


Posted by Hello

4 kommenttia:

tsu kirjoitti...

Aah, oli kyllä mukava loksautella niitä leukoja.. sinultakin silloin ;D

Näppärän näköinen tuo Elfa, minä tarvitsisin myös mutta ei ole tilaa - joten jatkan likapyykkivuoren kasvattaimista pukuhuoneen lattialla (kun se kori on hautautunut niiden pyykkien alle).

Kaleidoskooppi kirjoitti...

Miten niin ei muka ole tilaa: Näitä vaikka kaksi sarjaa päällekäin siihen kohtaan, missä sulla on pyykkikori. Tuleepahan ainakin paljon korkeampi vuori jos ei muuta. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Eikös tuossa ole kahdessa korissa punaista??
Meillä on makuuhuoneessa kaksi IKEAn pyykkikoria, joihin lajitellaan valmiiksi vaalea ja tumma pyykki. Nykyään tarvittaisiin se kolmas punaisille. Jostain kumman syystä punaiset vaatteet ovat taloudessamme lisääntyneet viim. 3 vuoden aikana :)

Kaleidoskooppi kirjoitti...

Tarkat silmät sulla, kahdessa korissa on punaista. Alimmainen kori on niitä pyykkejä varten, joita pestään kun ehtii - siellä ovat punaiset verhot, joilla ei ole kiirettä.

Jep, meilläkin punaiset vaatteet lisääntyivät suorastaan räjähtäen kolmisen vuotta sitten. Lokakuusta alkaen sinisille vaatteille on käynyt samoin, niitäkin riittää. Mikähän lie? ;)