keskiviikkona, huhtikuuta 13, 2005

Hupia hampusta ja vaippoja

Hamppupaketti saapui tänään, Kotikarusellin Tsukin epäili etten kerkiä enää mitään muuta kuin juoksuttaa hamppua pyykkikoneeseen, sitten rumpuun ja kierros alusta. Ehei, ei se Tsukaan ihan kaikkea tiedä: Minä MITTAAN myös välillä paljonko hampun hyväkäs kutistuu. Tosin saatanpa kohta pyöritellä hamppua ihan ilman kuivausrumpuakin monta kertaa peräkkäin koneessa. Kuume päästä lopultakin väkäämään vaippoja tuosta kauan kaivatusta on kova.

Hamppu, ah hamppu. Tuo ihana kestovaippojen materiaali, joka imee pissaa paremmin kuin mikään muu. Ja sitten jotkut hyväkkäät ilkeävät ihmetellä, että missäs vaiheessa kylvän omat hamppuviljelmät pihalle. Mitähän mielleyhtymiä niille mahtaakaan hampusta tulla? ;)

Vaippoja

Hamppua odotellessa tekaisin pari vaippaa. Mulla on taas menossa se vaihe, että uni ei oikein tule silmään ennen kuin ensimmäisen yöimetyksen jälkeen eli paras käyttää öitä välillä hyödyksi ja ommella vähän. Kaikki nuo vaipat ovat periaatteessa samanlaisia, imuna sinistä froteeta, vain päällikankaan kuosi vaihtuu. Vaippojen väristä päätellen meillä on poika, jonka äidillä on harvinaisen huono mielikuvitus värien suhteen... Enkä edes pidä sinisestä!


Posted by Hello

Ei kommentteja: