maanantaina, helmikuuta 14, 2005

Kaleidoskooppi testaa: Femidom ja Allegro ;)

Ei tosin yhdessä. ;)

Vauva suvaitsee kukkua tänä iltana, joten blogi päivittyy joutavan päiväisyyksillä pienissä pätkissä.

Femidom

Femidon saapui tosiaan jo melkein viikko sitten, samana iltana piti tietenkin kokeilla (mies parka, pitkästä aikaa joutui hommiin kahtena päivänä peräkkäin - vauvaperheen arkeen kun taitaa monesti kuulua, että sängystä tulee mieleen vain nukkuminen...), mutta tottahan ensi kertalaiselta menee kokemuksen sulatteluun hetki. ;)

Femidomin ehdottomasti hyvä puoli on se, että kapistuksen voi laittaa paikalleen ennen tosi toimin ryhtymistä. Paras olisikin ennen ekoja kertoja hoitaan hommeli ihmeiden onkaloon hyvissä ajoin, sillä paketin avaaminen voi aiheuttaa lievää hihittelyä, olo on kuin teineillä ekan kortsupaketin kanssa. Kapistus on lievästi sanoen aika mielenkiintoinen, pieni läpinäkyvä jätepussi voi todellakin tulla mieleen. Myös korkeampaa ajattelua vaaditaan eli vaikken blondi olekaan, piti hetki miettiä miten päin femidom tungetaan sisään. Kyllä, tietenkin sisärenkaan, jonka tarkoituksena on auttaa sisäänlaitossa ja pitää pussi paikoillaan, tulee olla pussin sisäpuolella. ;) Iltamyöhään kun lapset lopulta nukkuvat ajatus vaan ei välttämättä kulje... Femidom on itsessään liukastettu, lisäliukastetta saa toki käyttää.

Femidom todellakin tuntui aluksi siltä kuin yrittäisi rakastella roskapussi alapäässä, mutta yllättävän pian tuntemus vaihtui siihen, että sisärengas tuntui painavan ikävästi. Mistään valmistajan lupaamasta aistikkuudesta ei kyllä voi puhua, tosin taitaapa valmistajakin varmuuden vuoksi luvata, että rakastelu Femidomin kanssa _voi_ tuntua aistikkaalta. Ajattelin ennen testiä, että Femidom saattaisi olla hyvä keino ehkäistä synnytyksen jälkeen, kun paikat ovat vielä arat, mutta ensi kokemus kapistuksesta ei siinäkään mielessä vakuuttanut. Kokemus ei kuitenkaan ollut niin negatiivinen, että heittäisin paketin kaksi jäljellä olevaa Femidomia roskiin. Saa nähdä, yritän ensi kerralla kokeilla sisärenkaalle parempaa paikkaa. Mutta missähän...

Mies sitä vastoin tykkäsi kovastikin, oli kuulemma paljon parempi kuin kondomi. Loogisesti ajatellen niin tietenkin on, huputettu tai pussitettu raukka jää eniten paitsi.

Allegro

Seksistä ja ehkäisystä sujuvasti toiseen vähintäänkin yhtä mielenkiintoiseen aiheeseen eli pesuaineisiin. Allegro on ainakin minulle uusi tuttavuus, kuulin siitä ensimmäistä kertaa vasta tänään postituslistalla. Allegroa voi tilata ainoastaan nettisivuilta http://www.allegrosuomi.com/index.html.

Koska kokeiluehdot ovat niin kovin hyvät ja kun vauvaperheessä pyykkiä todella syntyy, päätin tilata vaatimattoman 8 kilon pönikän ihmeainetta. Ihmetys oli suuri, kun vähän ajan kuluttua soi kännykkä, myyjä soitti ja kyseli, mistä olin kuullut pesuaineesta. Ilmeisesti tuote on vielä niin uusi, että myyjää kiinnostaa miten tietous tuotteesta leviää. Ja kännykkänumeronihan annoin tietenkin siksi, että aine toimitetaan Matkahuollolla.

Jos toimitus on yhtä nopea kuin kännykkäsoitto, saatan jo huomenna päästä testailemaan ainetta. Onneksi meiltä löytyy testimateriaalia vinot pinot, siitä pitää yhdistetty kakkatykki, pissimaakari, puklumaatti ja kuolaaja huolen.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

http://www.tube8.com/amateur/how-to-use-female-condom/335161/