perjantaina, helmikuuta 25, 2005

Imettävä nainen tihkuu seksiä

Uudessa KuntoPlus lehdessä (4/2005) oli tutkimustietoa imetyksestä. Olen saanut nämä lainaukset ircissä, valitettavasti en ole lukenut itse lehteä. Mutta mikäs tässä on blogissa mutua höpistä.

"Imettävä tihkuu seksiä. Imettäminen VOI saada muiden naisten seksihalut hyrräämään. Sekä imettävä nainen että imetettävä lapsi erittävät kemiallisia tuoksuaineita, jotka näyttävät lisäävän muiden naisten halukkuutta."

"Jenkkitutkimuksessa selvisi, että naisten sukupuolihalut nousivat 24%:lla jos heillä oli vakituinen kumppani ja he oleskelivat imettävän naisen lähellä päivittäin kahden kuukauden ajan. Sinkuilla nousua oli 17%."

Upeaa! Mistähän ne kummalliset yleisönosastokirjoitukset kammottavista sinisuonisista tisseistä kahvilan pöydissä oikein kumpuavat? Eiköhän jokainen puutteessa hinkuva mies tästä lähtien parkkeeraa vongattavan daaminsa justiinsa siihen räkänokkaa syöttävän mammaihmisen viereen. Ihan vaan jos kävisi kuinka tuuri...

Jatkossa varmaan blogeissakaan sinkkumiehet eivät jaksa enää inistä miten luonnotonta on imettää taaperoita. Jos oma saantionni on vähänkään kiinni imetyksessä irtaantuvista tuoksuainesta, niin jatkossa sinkkumiesten puolesta on oikein hyvä, että mammat imettää vaikka rippikouluikään asti.

Ei kommentteja: